Waarom een nieuwe laptop kopen?

refurbished laptop

Hoewel je je oude laptop nog wel een paar jaar of langer kunt gebruiken, is de kans dat je hem kapot maakt en al je bestanden kwijt raakt nog steeds vrij groot. Daarom raad ik aan een refurbished laptop te kopen als je een laptop koopt om op te werken of voor een student. Ik heb gemerkt dat het kopen van een gebruikte laptop soms kleine problemen kan hebben, maar in veel gevallen kan leiden tot duurdere problemen. 

Zoals wat?

Bijvoorbeeld, een refurbished laptop is altijd binnen de prijsklasse van uw budget, maar ze zijn meestal refurbished. Deze laptops worden meestal verkocht voor een prijs die iets onder de gemiddelde prijs voor een gloednieuwe laptop ligt. Refurbished laptops zijn meestal in goede staat, maar het opknap proces omvat meestal het verwijderen van het beeldscherm, de batterij, de batterijlader, de draadloze adapter, de laptoplader, enkele delen van het moederbord en enkele andere onderdelen. In sommige gevallen moet je de opgeknapte laptop kopen met een iets kleinere harde schijf. Ik zou aanraden een laptop te kopen met ten minste een solid state drive van 8 GB of 16 GB als u van plan bent veel grote bestanden op te slaan. Een ander mogelijk nadeel is dat je misschien een refurbished laptop met een refurbished beeldscherm moet kopen, omdat nieuwere modellen niet met refurbished beeldschermen worden geleverd.

refurbished laptop

De beste deal?

Het kopen van een refurbished laptop is ook een goede deal als u van plan bent de laptop te kopen om mee te reizen. Zo ligt een refurbished laptop binnen de prijsklasse van de meeste mensen. De problemen die ik heb

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.