Populaire IT-cursussen van het moment

cursus sql volgen

Wil je je kennis een boost geven en ben je benieuwd welke IT-cursussen er op dit moment populair zijn? In dit artikel vertel ik je over de meest populaire zakelijk cursussen van het moment. Lees gauw verder!

Cursus SQL

Als je werkt in de IT, dan heb je ongetwijfeld gehoord van SQL (Structured Query Language). SQL is een specifieke programmeertaal die is ontworpen voor specifieke databases. Als je nog geen ervaring hebt met SQL, dan is het verstandig om een goede basiscursus te volgen. Tijdens een basiscursus SQL leer je hoe je gegevens uit een database kunt opvragen, hoe je data kunt aanpassen en hoe je de structuren van tabellen kunt veranderen. De kennis die je opdoet tijdens de cursus kun je onder andere toepassen in MS Access en databases van MySQL.

Nog geen ervaring met SQL maar toch benieuwd naar hoe het werkt? Via deze cursus SQL leer je de basis!

Cursus Big Data

Big Data is een term waar je tegenwoordig niet meer omheen kunt. Big Data wordt dan ook in steeds meer bedrijven en organisaties toegepast. Tijdens een cursus over Big Data leer je onder andere over wat Big Data precies inhoudt, hoe het is ontstaan en hoe het zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld, je leert over de vele voordelen die het oplevert en er komen verschillende best practices aan de orde.

Andere populaire IT-cursussen

De cursussen SQL en Big Data zijn twee van de meest populaire cursussen van het moment, maar dit zijn niet de enige cursussen die momenteel erg in trek zijn. Andere populaire cursussen zijn cursussen waar je leert over Business Intelligence, software-ontwikkeling en online marketing. Je vindt deze cursussen op de website van Learnit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *