Hoe bespaar je tijd met het ontwikkelen van applicaties?

Traditioneel werden pagina’s ontwikkeld door het schrijven van alle tekens die de platform uitmaakten. Dat wordt codering genoemd. Maar die methode is nu niet meer zo effectief omdat het heel tijdrekkend is. Daarvoor bestaat er low-code platform ontwikkelaars. Dus als je geïnteresseerd bent in meer te weten over goede en snelle ontwikkel systemen voor codering, lees dan gerust verder.

EsperantoXL

EsperantoXL is een bedrijf die bestaat sinds 2002. Zij richten zich op het verbeteren van bedrijfsprocessen met Informatietechnologie. Hiervoor bouwen ze self service portalen, die makkelijk te gebruiken zijn. Ook worden er backoffice omgevingen ingericht. Ze ontwikkelen mobiele apps en automatiseren processtappen zodat medewerkers op de beste manier ondersteund worden in hun taken. Dat doen ze met Rapid Application development waarmee ze van low-code naar no-code veranderen en met hun Academy waar ze no-code trainingen geven. EsperantoXL werkt met drie Ontwikkelplatformen: Betty Blocks, WEM en Thinkwise.

Thinkwise low-code platform

Thinkwise is een ontwikkelaar voor low-code platform. Met low-code hoef je niet grote aantallen regels van code te schrijven, in plaats daarvan ontwerp je programma’s op basis van visuele modellen die dat voor jou regelen. Heb je een digitale bouwtekening gemaakt? Dan worden de user interfaces, database en services automatisch gecreëerd op basis van dat model. Low-code geeft je dezelfde vrijheid als traditioneel programmeren, maar de applicaties kun je nu in korte tijd bouwen én later makkelijk aanpassen en onderhouden.

Rapid Application development

De toegenomen complexiteit van de IT-omgevingen waar bedrijven vandaag de dag gebruik van maken vraagt om een nieuwe manier van ontwikkelen. Low-code development is een manier om snel en effectief programma’s en applicaties te bouwen zonder de noodzaak om de codering zelf te doen. Dankzij dit systeem kan er meer software ontwikkeld worden in kortere tijd. Low-code ontwikkel systemen hebben weinig onderhoud nodig en daardoor zijn ze ook goedkoper.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *