Een bedrijfswebsite laten maken

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website nodig. Of je nu online spullen verkoopt, diensten levert of iets anders, je hebt een website nodig waar men informatie kan vinden over jouw bedrijf. Omdat we niet allemaal programmeurs zijn kan het best een uitdaging zijn om een website te bouwen, gelukkig zijn er diensten als website laten maken Rotterdam die professionele WordPress websites bouwen voor scherpe prijzen. Dus heb je nog geen website maar wil je er wel een laten bouwen? Lees dan snel verder.

Wat heb je nodig voor een website?

Hoewel je zelf de website niet hoeft te bouwen, moet je wel alvast wat voorbereidingen treffen. Zaken als de naam van je website, het type website, het thema en de benodigde functies moet je zelf aangeven. Ook de uiteindelijke inhoud van de website moet je zelf maken, dus je hebt nog wel wat werk te doen.

Je begint altijd met het bedenken van een goede domeinnaam van je website. Dit kan je bedrijfsnaam bevatten maar ook iets zeggen over wat je aanbiedt. Vervolgens kan je ervoor kiezen of je een .NL domein wilt of iets anders. Als je alleen in Nederland actief bent dan is een .NL domein een prima keuze, maar als je internationaal actief bent dan is een .COM domein beter.
Het type website dat je wilt laten bouwen is ook belangrijk. Een webshop is namelijk een stuk lastiger om te bouwen dan een simpele blog, de kosten voor het bouwen zullen dit ook reflecteren. Communiceer dit dus goed met je website bouwer.

Ook moet je alvast nadenken over het thema van je website. Als je een begrafenisondernemer bent dan wil je geen website met regenboogkleuren en eenhoorns. Het thema moet aansluiten bij wat je aanbiedt, dus probeer hier rekening mee te houden.
Als laatste is het belangrijk om je benodigde functies van de website door te geven aan de website bouwer zodat die ingebouwd kunnen worden.

Content voor de website

Als de website klaar en live is dan is het tijd om content te maken en te plaatsen. Relevante content is belangrijk om gevonden te worden, dus zorg dat de content aansluit op jouw product of dienst. Je kan artikelen schrijven, uitleg pagina’s schrijven of andere relevante content. Gebruik in de tekst zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden en maak gebruik van afbeeldingen. Als je hier nog vragen over hebt kan je contact opnemen met je wordpress bureau of een online marketeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.