De verschillende Editions van Assassins Creed Valhalla

ls we het hebben over de verschillende edities van Assassin’s Creed Valhalla, zijn er een aantal verschillende edities die je kan spelen. Je kunt de game nu al pre orderen bij de Ubisoft Store, en daarbij heb je de keuze uit verschillende edities. Hieronder gaan wij per editie aangeven wat daarbij hoort en wat je er mee kunt.

Eerst een rijtje met de verschillende edities van Assassin’s Creed Valhalla:

  • Assassin’s Creed Valhalla Standard Edition  voor 59,99 euro   
  • Assassin’s Creed Valhalla Gold Edition voor 99,99 euro
  • Assassin’s Creed Valhalla Ultimate Edition voor 119 euro
  • Assassin’s Creed Valhalla Collector’s Edition voor 199,99 euro

Assassin’s Creed Valhalla zal ook verkrijgbaar zijn op de PS5 en Xbox Series X.

Assassin’s Creed Valhalla Standard Edition

Dit is de normale versie van Assassin’s Creed Valhalla, je krijgt hier geen extra items of iets bij maar gewoon puur de game en dan kan je zelf lekker gaan spelen en dingen ontdekken uit de game.

Assassin’s Creed Valhalla Gold Edition

In deze editie krijg je de game direct wanneer die uitkomt, daarnaast krijg je een extra toegang tot de season pass die je weer toegang geeft tot extra content wanneer die uitkomt. Bij de extra content moet je denken aan extra uitrustingen, nieuwe landen en hoe Ubisoft het beschrijft ‘nieuwe epische content’.

Assassin’s Creed Valhalla Ultimate Edition

Wanneer je de ultimate edition van Assassin’s Creed Valhalla koopt krijg je naast de game en de season pass ook nog een Ultimate pack. In deze pack zitten allerlei extra content om je te ondersteunen tijdens de game. Je krijgt extra items en een nieuwe skin. Ook nog wat extra cadeau’s zitten hierbij inbegrepen.

Assassin’s Creed Valhalla Collector’s Edition

Voor de echte fans van Assassin’s Creed Valhalla is er ook een Collector’s Edition. In deze editie krijg je gelijk alle content van de ultimate editie. Naast de digitale content krijg je bij de collector’s editie ook een hele berg fysieke content. Je krijgt de game in een speciale case met unieke artwork en je krijgt ook nog unieke items bij de game geleverd zoals een viking beeldje. De collector’s Edition heeft ook een echtheidscertificaat met daarop het nummer van je Collector’s Edition.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.