ALLES IN ÉÉN MOBIELE APP VOOR URENADMINISTRATIE

Je bent er helemaal klaar mee elke maand het gedoe om de administratie. Je tijd is kostbaar en het laatste wat je wilt is je tijd aan ergernis en paperassen besteden.

Anno 2021 kan het allemaal. En het kan allemaal online met de mobiele app urenadministratie van Nostradamus.

De mobiele app urenadministratie van Nostradamus is een totaal software pakket voor urenadministratie, salarisadministratie en uitbetaling van medewerkers in één app. Door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, zul je voortaan geen beslommeringen meer hebben met urenbriefjes, vergeten memo’s en te late betalingen.

BESCHIKBAARHEID VAN HET PERSONEEL IN ÉÉN OOGOPSLAG

De software is makkelijk in gebruik, omdat alles in de Cloud draait. Je hebt dus altijd up to date inzicht in de stand van zaken. Je kunt dankzij jouw geïntegreerd personeelsrooster meteen de beschikbaarheid van het personeel zien en aanpassen. Met een handig inkloksysteem kunnen jouw medewerkers zelf hun uren bijhouden. Tegelijkertijd houdt jij het inzicht in de voortgang van werkzaamheden. Met een druk op de knop deel je het rooster met je werknemers en iedereen is op de hoogte. Met deze mobiele app urenadministratie wordt budgetteren wel heel makkelijk, op basis van project, medewerkers en bijbehorende tarieven. Je weet te allen tijden hoe een project ervoor staat en kunt dan ook tijdig anticiperen voor aanpassingen. Met deze software heb je alle controle en inzichten in één oog opslag, waardoor je de productiviteit van je activiteiten kunt verhogen.

Het investeren in een urenregistratie programma van Nostradamus is het waard en laat jou zie hoe leuk administratie kan zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *